Zyra e specializuar për nënat dhe baballarët2024-02-09T15:32:18+01:00
Realiste dhe e orientuar drejt zgjidhjes

Në qendrat tona të këshillimit do të merrni këshilla profesionale për tema që kanë të bëjnë me fëmijën tuaj, çështjet e prindërimit dhe prindërimit.

Ne jemi në dispozicion për t’ju mbështetur.

Qendra e Këshillave për Prindërit shpjegohen shkurt
Informoni

Gjithçka për fëmijën

Fëmija juaj zhvillohet me shpejtësi në fazën e parë të jetës. Progresi i zhvillimit sjell ndryshime por edhe sfida. Ne ju shoqërojmë në të gjitha situatat e ndryshme që lindin në një familje me fëmijë të vegjël. Këtu prindërit dhe kujdestarët ligjorë mund të gjejnë informacione dhe këshilla, për shembull për zhvillimin e fëmijëve, nxitjen e zhvillimit të gjuhës, organizimin e aktiviteteve të kohës së lirë ose trajtimin e konflikteve në familje. Këtu trajtohen edhe pyetjet rreth shëndetit dhe të ushqyerit. Prandaj, raportet përmbajnë një gamë të gjerë informacionesh dhe sugjerimesh për të gjithë ata që merren me temën e rritjes së fëmijëve.

Të jetë një përzgjedhje e kontributeve tona për prindërit (në gjermanisht)

Ekspertët tuaj për të gjithë familjen.

Në një shikim

Pyetjet e bëra shpesh

Në cilën qendër këshillimi jam caktuar?2024-01-07T14:53:02+01:00

Në kantonin St.Gallen, 8 organizata mbështesin prindërit që nga lindja e një fëmije deri në hyrjen në kopshtin e fëmijëve për një gamë të gjerë temash që lidhen me zhvillimin. Të gjitha komunat në kanton (përveç Eggersriet dhe Steinach) janë të lidhura me një nga këto sponsorizime. Këtu mund të mësoni se cila qendër këshillimi është përgjegjëse për ju.

A është konsultimi falas apo duhet të paguaj diçka?2024-01-07T14:53:02+01:00

Si prind, ju mund të përfitoni nga këshillat pa pagesë. Për shkak të rregulloreve ligjore në kantonin St.Gallen, komunat përballojnë shpenzimet e plota të shërbimit Qendra e Këshillave për Prindërit .

Kush mund të përfitojë nga oferta jonë?2024-01-07T14:53:02+01:00

Qendra e Këshillave për Prindërit u drejtohen prindërve dhe kujdestarëve ligjorë me fëmijë nga 0 deri në 5 vjeç. Gjyshërit janë gjithashtu të mirëpritur në çdo kohë.

Ndihmë e menjëhershme? Ju apo dikush që njihni keni nevojë për ndihmë urgjente? Këtu mund të gjeni numrat e urgjencës.

Dëshironi të mësoni më shumë për organizatën tonë? Do të ishim të lumtur t’ju japim një pasqyrë dhe të prezantojmë sponsorizimet tona.

Mbështetje e vlefshme

Prindër të fortë, fëmijë të lumtur!

Ne e kuptojmë se çdo familje është unike dhe ka nevojë për mbështetje të ndryshme. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë këshilla individuale që janë të përshtatura në mënyrë specifike për nevojat tuaja. Konsulentët tanë janë të apasionuar pas punës së tyre dhe janë në dispozicion për t’ju ofruar këshilla dhe mbështetje. Ata kanë vite përvojë në trajtimin e çështjeve familjare dhe sfidave të tyre. Ekspertët tanë do të punojnë ngushtë me ju për të gjetur zgjidhje që janë më të përshtatshmet për familjen tuaj. Ne besojmë se prindërit e fuqizuar janë çelësi i fëmijëve të lumtur. Kjo është arsyeja pse ne i kushtojmë shumë rëndësi dhënies së mjeteve për të përmirësuar aftësitë tuaja dhe për të krijuar ndërgjegjësim për çdo fëmijë. Ne duam të sigurojmë që ju si prind të jeni në gjendje t’i shoqëroni me sukses fëmijët tuaj në çdo fazë të rritjes.

Go to Top